SWIFT is de wereldwijde aanbieder van beveiligde financiële berichtendiensten. ComplianceWise heeft een exclusieve samenwerking met SWIFT.

Auxilium adviesgroep helpt meer dan 400 MKB-accountantskantoren. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, een aangifte IB, een bedrijfsoverdracht of een ondernemer in scheiding. Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp. En dat is precies wat de adviesgroep doet: helpen. 

Novak is de Nederlandse branchevereniging van accountants en administratiekantoren. Je kunt bij hen terecht voor advies en opleidingen, bijvoorbeeld rondom jaarrekening- en dossierchecks, NVKS evaluatie, PE-coaching en meer. 

"We zijn niet voor niets kennispartner van Grub geworden, het loopt mijlen voor op alle andere Wwft-oplossingen en biedt echt waarde voor onze leden."

- Guus Ham, algemeen directeur Novak

Hertoghs advocaten is een advocatenkantoor op het snijvlak van fiscaal procesrecht en strafrecht. Hertoghs advocaten beschermt bij verdenking van corruptie, witwassen of oplichting. Of een conflict met de Belastingdienst. 

Company.info levert Intelligent Business- & Compliance data en geeft directe toegang tot verschillende essentiële openbare bronnen. Hun technologie zorgt voor up-to-date gegevens binnen Wwft-software Grub.

Partner worden?

We werken graag samen met specialisten op gebied van compliance en data. Zo organiseren we webinars en creëren we samen content.

Want kennis is er om te delen.

logo_footer